T'ajudo?

26/3/14

Green Indoor Park



Als vostres fills els agraden els vehicles amb rodes (patinent, bicicletes)? doncs el Green Indoor park és el seu paraís. Es molt a prop de Barcelona, a les Franqueses del Vallès.
Activitats que s'hi poden fer: Karting elèctric, quads, circuit radiocontrol, trial elèctric, pit green, volei platja, futbol x3....
Hi vem anar un dissabte per la tarda. Primer, com que no sabiem molt bé com anava i quines activitats voliem fer, van posar unes enganxines als nostres fills perque anessin de "Visitants" pel recinte, sense poder fer ús de les instal.lacions.
Els meus fills tenen 2 i 5 anys i el que més els va agradar va ser tota la zona d'inflables.





Suposo que els que tingueu nens més grans i més atrevits també els cridarà més l'atenció tota la resta. A mi em va sorprendre molt l'alt nivell de molts nens amb els patinets i bicicletes.
Vem pagar el tiquet, en el nostre cas de tarda i a l'hora de marxar no hi havia qui els traiés d'allà.
A mitja tarda, va passar per allà en Greeny, la mascota, i va anar arrossegant a tots els nens que el volien seguir i vem anar a una sala on van organitzar una petita mini-disco.




Ho tenen tot molt ben organitzat, val la pena anar-hi.
És recomanable portar el vostre patinet o bicicleta però si no, ells te'n lloguen una. La primera hora gratuïta i si ho tornes, al cap de 20 minuts te'n tornen a deixar una altra, tot i que és molt més pràctic dur la teva.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...