T'ajudo?

24/9/14

Sobrarbe amb nens



Abans de començar el curs escolar vam decidir fer una escapada a prop i vam allotjar-nos a Ligüerre de Cinca per estar a prop de les visites que volíem fer. Vam arribar a la tarda i va tocar passejar per conèixer la zona.











L’endemà ens van aconsellar de visitar el poble d'Abizanda i com que havíem de fer temps per banyar-nos a El Salinar de Naval doncs allà vam fer cap.




 Vam passejar pel poble fins arribar a la Torre que no vam poder entrar perquè obrien més tard i vam anar a veure el Pozo Árabe.

El poble està bé si vas de ruta per la zona. També hi havia la Casa de los Títeres, però també estava tancada. Llàstima perquè imagino que als nens els hagués agradat.





Un cop feta la visita ja vam anar cap a El Salinar de Naval.
La veritat és que ens va sorprendre bastant perquè creiem que no ens agradaria gaire, però va ser una gran descoberta just a l'entrar a la primera piscina i veure que l'aigua t'escup a fora.
Fins i tot el Nil que encara no sap nedar, no li feia falta flotador ni manguitos. L'únic problema és que l'aigua és tan salada que quan t'entra als ulls pica molt i això és el que no els va agradar als nens.
Hi havia una piscina pels petits que no era salada, però el dia que vam anar nosaltres era buida.
De totes maneres van gaudir, i més nosaltres.
Les aigües tenen una salinitat major que al mar mort i a part tenen propietats terapèutiques i mineromedicinals.





hi hi gerres d'aigua dolça per si t'entra aigua salada als ulls


I el dia va donar molt de si perquè després de dinar a La Fabrica, tot just sortint del Salinar vam anar
cap al Salto de Bierge, una altra gran descoberta.
Hi ha un gran pàrquing just abans d'arribar i val a dir que el lloc val la pena. Jo tenia clar que no saltaria (d’ençà que sóc mare m'he tornat una mica poruga o més responsable, diga-li com vulguis). Però el Fer sí que volia saltar i després de pensar-s'ho una estona aquí el teniu:

Arribada


el valent del papa saltant!!!!!!!!!!!


I aquesta va ser la nostra experiència pel Sobrarbe, hi heu estat? 

Si els continguts del blog t'agraden i tens previst comprar a Amazon, fes la compra a través de l'icona que et deixo a sota. A tu et costarà el mateix i a mi em donaran una petita comissió que em servirà per seguir mantenint el bloc. Gràcies.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...